Open

Jurre op zijn best

Jurre op zijn best

Jurre op zijn best

“Na mijn opleiding hbo verpleegkunde ben ik gestart met het tweejarige traineeship voor verpleegkundigen in MST. Door dit traject kan ik bij verschillende afdelingen een kijkje in de keuken nemen en ontdekken wat bij me past. Het is een interessante uitdaging, omdat ik als afgestudeerd verpleegkundige meer verantwoordelijkheid en vrijheid heb dan in de stage tijdens mijn studie.”

“Op de afdeling longgeneeskunde en de Stroke Unit van de afdeling neurologie heb ik beide een half jaar met veel plezier gewerkt. Inmiddels val ik onder het Thorax Centrum; ik ga kennis maken met cardiologie, thoraxchirurgie en de Eerste Hart Hulp. Allemaal mooie afdelingen om mezelf te ontwikkelen.”

“Proberen de dag voor een patiënt iets vrolijker te maken”

Jurre

“Ik ben telkens in hele fijne teams terecht gekomen. Heel belangrijk voor mij, want leuke collega’s om me heen zijn een groot onderdeel van mijn werkplezier. Het contact met mensen is mijn drijfveer en ook mijn kracht. Ik probeer iedereen altijd op zijn gemak te laten voelen. Bij patiënten kun je met een grapje soms de dag net wat vrolijker maken.”

“In mijn vrije tijd help ik mijn vader en broer op de boerderij. Ook een vorm van zorg, alleen dan voor dieren. Dat past helemaal bij mij. En naast het traineeship er is nog genoeg tijd om lekker te sporten, wat ik graag doe. Even het hoofd leegmaken, zodat ik de volgende dag weer fris op de afdeling sta!”

Waar bent u naar op zoek?