Open

Huub op zijn best

Huub op zijn best

Huub op zijn best

Huub komt van oudsher uit de machinebouw-industrie. Eenmaal in het ziekenhuis verraste de functie van engineer hem door de complexiteit en diversiteit. “Je krijgt bijvoorbeeld te maken met normen en veiligheidseisen, met vele diverse zaken rondom klimaattechniek en met externe partijen en contractbeheer. Er is een mooie mix van werkzaamheden. De kunst is om alle werkzaamheden goed te plannen, maar ook slim met de onverwachte zaken om te gaan. Dat maakt het werk uitdagend en leuk.”

Aanspreekpunt zijn voor alle dingen die niet kunnen wachten tot de volgende dag, zoals een liftopsluiting, uitval van het gebouwbeheersysteem, of warmtepompen en stoomketels die een storing melden…. Je krijgt met alle facetten van het vak te maken.

Samen met het team draagt Huub indirect bij aan de patiëntenzorg. Hij zorgt ervoor dat het zorgproces ongestoord doorgang kan hebben, MST breed, en dat geeft energie!

“Er voor zorgen dat het zorgproces van de patiënt ongestoord doorgang kan hebben. Dat geeft energie!”

Patrick

Huub heeft binnen MST de mogelijkheid gekregen om zich te specialiseren. Hij koos voor luchtbehandeling. “Als je de kansen ziet en ze pakt is er veel mogelijk binnen MST. De noodzaak van onze afdeling Vastgoed en Huisvesting wordt gezien binnen de organisatie en daardoor blijft MST ook investeren in onze tak van sport. Dat is fijn, want daardoor krijgen wij de ruimte om ons werk goed te doen.”

Het team is dynamisch en gemotiveerd. “We zijn met veertien collega’s. Allerlei types en diverse leeftijden. Daardoor hebben we ook allemaal onze eigen inzichten die we inbrengen.”

“Wat ik verwacht van een nieuwe collega? Dat het niet alleen een goede techneut is, maar dat hij of zij zich ook kan inleven in de organisatie. Dat je begrijpt welke impact jouw werk heeft. Dat is in de zorg toch een bijzonder ding. En goed communiceren is een belangrijk onderdeel van het werk.
Samen met de huidige collega’s zal ik je helpen met een goede begeleiding zodat je snel en verantwoord ingewerkt wordt. En daar hoort natuurlijk ook de weg naar de beste koffie bij J”

Waar bent u naar op zoek?