Open

Raymond op zijn best

Raymond op zijn best

Raymond op zijn best

“Mijn naam is Raymond, al 7 jaar Functioneel beheerder Medisch proces bij Medisch Spectrum Twente.
Als kind kwam ik al tijdens open dagen naar MST. Na verschillende vakantiebaantjes en stages, kwam ik bij verschillende organisaties terecht. Nergens voelde ik me op mijn plek zoals in MST. Ik loop met trots door de wandelgangen, omdat ik onderdeel ben van het team dat dagelijks de kwaliteit hoog houdt, voor elkaar en voor de zorg.”

“Bij ICMT gaat het ook om patiëntendossiers van mijn dierbaren. Dit motiveert mij dagelijks”

Raymond

“Bij ICMT gaat het ook om patiëntendossiers van mijn dierbaren. Dit motiveert mij dagelijks. Zorgcollega’s doen hun uiterste best om dossiers te vormen. Een sluitend EPD is voor hen cruciaal om samen te werken met specialismen en de patiënt zo effectief mogelijk te behandelen of van informatie te voorzien. Het kan zelfs levens redden. ”

“We doen dit samen. Een kreet die je vast vaak hebt gehoord, en niets is minder waar in MST.
We hebben elkaar nodig om de kwaliteit hoog te houden en daar vult iedereen een rol voor in. Samenwerken heeft voor mij nog nooit zo centraal gestaan, zoals we dat bij Functioneel Beheer doen. Als collega’s groeien we naar meer kennis, skills en know how. Als je steeds meer weet en kunt doen, zorgen we er ook voor dat onze collega’s groeien. Deze positiviteit levert ook veel werkplezier op. We creëren met elkaar een veilige en vertrouwelijke werkomgeving, zodat onze kwaliteit zich blijft ontwikkelen.”

“Wat we verwachten van onze nieuwe collega’s is dat je haarscherp ziet waar je aan bijdraagt voor de zorg en je collega’s. Wat levert jouw bijdrage op? Waarom doen we dit voor het ziekenhuis? Dit ziekenhuis doet een beroep op je verantwoordelijkheidsgevoel, je passie om te helpen en door met structuur en werkafspraken samen te werken aan een goed werkend EPD. We verwachten pro-activiteit. En dat betekent: bij jezelf afvragen waar je invloed op hebt en kijken naar mogelijkheden en kansen. Met elkaar kunnen we er voor zorgen dat de zorg optimaal blijft werken. ”

Waar bent u naar op zoek?