Open

Administratief en secretarieel

Administratief en secretarieel

Als administratieve of secretariële kracht zet je je bij MST in voor een van onze medische of niet-medische afdelingen. Een administratief of secretarieel medewerker kan het aanspreekpunt zijn voor patiënten, bezoekers, huisartsen en/of collega’s en coördineert de stroom aan communicatie en informatie. Je vervult binnen ons ziekenhuis een grote diversiteit aan taken, zoals het zelfstandig uitvoeren van receptionele, telefonische (en patiëntgebonden) taken en het vervullen van administratieve en digitale werkzaamheden. Hierbij verwachten we een hoge mate van zelfstandigheid. Jij vormt de spil binnen je eigen, hechte team, bent klantgericht, hebt passie voor je werk en aandacht voor je directe omgeving.

Diversiteit en een goede sfeer
Onze laagdrempelige en nuchtere werksfeer, onderlinge samenwerking en een fijn team van collega’s, maken dat jij je hier snel thuis zal voelen. Voor administratieve, secretariële en ondersteunende collega’s biedt MST veel variatie in soorten functies, afdelingen en dienstverbanden. Zo kun je onder meer werken als:

  • medisch secretaresse binnen een van onze poliklinieken;
  • afdelingssecretaresse op een van onze verpleegafdelingen;
  • polikliniek-assistent;
  • administratief medewerker;
  • management secretaresse.

Neem contact op
Voel jij je aangesproken door bovenstaande omschrijving? Kijk dan op onze vacature-pagina of stuur een open sollicitatie.

Vacatures bij deze functiegroep

Uitgelichte functie

Medisch secretaresse

Waar bent u naar op zoek?