Open

Behandeling en diagnostiek

Behandeling en diagnostiek

Bij MST kennen we binnen de behandeling en diagnostiek veel verschillende functies. Elke functie geeft jou de kans je als een professional op een bepaald gebied te profileren. Op dit werkterrein bevinden zich geestelijke verzorgers, maatschappelijk werkers, operatieassistenten, researchmedewerkers, farmaceutisch analisten, onderzoekslaboranten en meer. Hieronder geven we een korte toelichting.

Ziekenhuisapotheek
De ziekenhuisapotheek van het MST is een innoverende apotheek. Een grote groep medewerkers is verantwoordelijk voor het bereiden en afleveren van de juiste geneesmiddelen in de juiste dosis voor onze patiënten. Binnen onze apotheek bestaan verschillende functies. Denk aan de functies ziekenhuisapotheker, apothekersassistent, farmaceutisch medewerker of klinische farmaceutisch analist. In deze laatstgenoemde functie werken vooral professionals met een fascinatie voor chemie.

Geestelijke zorg/maatschappelijk werk
In de functiecategorie geestelijke zorg of maatschappelijk werk ondersteun je mensen bij het oplossen van en omgaan met problemen in het dagelijks leven of werk. Binnen de hulpverlenende sector houden medewerkers zich met veel uiteenlopende zaken bezig; van kortdurende therapeutische gesprekken tot langdurige en intensieve begeleiding.

Radiodiagnostisch laboratorium
Als radiodiagnostisch laborant ben je gespecialiseerd in beeldvormende technieken. Met behulp van deze technieken wordt het inwendige van de mens afgebeeld. We gebruiken de radiodiagnostische gegevens bij het stellen van een diagnose en het  opstellen of controleren van een behandeling.

Anesthesie
Als anesthesiemedewerker werk je samen met de anesthesioloog. Onder eindverantwoordelijkheid van deze voer je zelfstandig bepaalde taken uit, zoals het bedrijfsklaar maken en het algemeen onderhoud van alle apparatuur en hulpmaterialen. Verder assisteer je de anesthesioloog bij het toedienen van narcose of plaatselijke verdoving en zorg je ervoor dat de patiënt goed ligt. Voor, tijdens en na de operatie begeleid je de patiënt. Je bewaakt voortdurend de vitale functies.

Kom jij ons team versterken?
Voel jij je aangetrokken tot een van deze werkterreinen/functies en wil jij ons (zorg)team komen versterken? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag met jou de mogelijkheden van een carrière bij MST.

Vacatures voor deze functie

Waar bent u naar op zoek?