Open

Facilitair

Facilitair

Het facilitair bedrijf zorgt voor alles wat onze medewerkers nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen en wat patiënten en bezoekers nodig hebben om zich veilig en welkom te voelen. Daarbij staan kwaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel. Vanuit gebouwbeheer tot in de keuken denken medewerkers met passie, aandacht en daadkracht mee over hoe we onze facilitaire diensten nog beter kunnen leveren.

Logistiek team
Het team Logistiek is verantwoordelijk voor een efficiënte, effectieve en (patiënt)veilige dienstverlening. Denk bijvoorbeeld aan de noodzakelijke voorraadvorming, bevoorrading en distributie van een groot deel van de producten die binnen MST wordt verbruikt. Verder zorgt de afdeling Logistiek voor de postvoorziening, de repro en de verwerking van alle afvalstromen.

Gebouwbeheer
Het team Gebouwbeheer is verantwoordelijk voor het beheer van het gebouwbestand, terrein en gebouwgebonden installaties. De hoofdtaken daarbij zijn: Preventief & Correctief onderhoud, Modificaties, Onderhoudsplanning & Kwaliteitsborging en Projectondersteuning. Dit team werkt vanuit een regiekamer en met locatiegebonden technici onder het motto: ‘Techniek moet ongemerkt werken’.

Ben jij bij MST op je plek?
Kortom, het facilitair bedrijf is een dynamische werkomgeving met veel verschillende functies. Wanneer je houdt van afwisseling, verantwoordelijkheid en het leuk vindt om zelf initiatieven te nemen, ben je hier goed op je plek! Bekijk onze vacature-pagina of stuur een open sollicitatie.

Vacatures voor deze functiegroep

Waar bent u naar op zoek?