Open

Management, staf en ondersteuning

Management, staf en ondersteuning

Werken bij MST betekent dat je een bijdrage wilt leveren aan de ontwikkeling van de gezondheidszorg in onze regio. Dat hoeft uiteraard niet in een zorgende functie te zijn. Het management, de staf en alle ondersteunende functies geven samen vorm aan een soepel lopende organisatie zodat onze professionals optimaal kunnen functioneren. Zij zorgen er bovendien voor dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen en zich thuis voelen bij MST.

Hoe ziet onze organisatie eruit?

Management
Medisch Spectrum Twente is opgedeeld in 8 groepen, die elk uit verschillende Resultaat Verantwoordelijke Eenheden (RVE) bestaat. Een RVE omvat een of meer afdelingen. Elke groep wordt aangestuurd door een Bedrijfskundig en een Medisch Manager. Zij vormen samen het zogenaamde Duaal Management.

Bedrijfsbureau
De verschillende afdelingen binnen de groep worden, afhankelijk van de grootte en/of de complexiteit, aangestuurd door een teamhoofd(en). Deze leidinggevenden worden door de controller, de kwaliteitsadviseur, de HR adviseur en de secretaresse ondersteunt in hun werkzaamheden.

Staffuncties
MST kent een grote vari√ęteit aan functies voor staf-professionals. De verschillende stafafdelingen, zoals Stafdienst Kwaliteit en Veiligheid, HRM, F&I/Inkoop, PR, Marketing en Sales evenals de Medical School Twente, adviseren de medewerkers in MST vanuit hun eigen expertise.

Meer weten?
Ben je ambitieus, georganiseerd, duidelijk in je communicatie en werk jij graag in een zorgomgeving? Lees dan meer over onze werkwijze met passie, aandacht en daadkracht om te ontdekken of MST bij jou past.

Vacatures voor deze functiegroep

Waar bent u naar op zoek?