Open

Traineeship

Traineeship

In 2019 lanceert MST een nieuw ontwikkelprogramma voor leergierige verpleegkundigen.

Het traineeship voor verpleegkundigen is een ontwikkeltraject waarbij je gedurende twee jaar op verschillende afdelingen binnen MST werkzaam bent. Het traject is gericht op jouw ambities en ontwikkelmogelijkheden, waarbij leren en werken hand in hand gaan.

 (Door)groeien is het sleutelwoord

Het eerste jaar van het traineeship is bedoeld om kennis te maken met de organisatie en diverse specialismen om je breed te oriënteren en te ontdekken wat bij jou past. Gedurende het tweede jaar ga jij je nog verder verdiepen in de werkzaamheden binnen een of twee specialismen. Vanaf het tweede jaar ben je ook deels flexibel inzetbaar op vaste afdelingen.

De keuze van de afdeling waar je gaat werken maken we samen op basis van jouw interesses en voorgaande werk- en stage-ervaring en beschikbaarheid op afdelingen. Gedurende het traineeship zal je op gemiddeld 4 verschillende afdelingen ingezet worden. Op die manier maak je kennis met verschillende specialismen en kan je ontdekken waar jouw kracht ligt en wat nou écht bij jou past.

Jouw traineeship begint met een introductieprogramma zodat je snel en goed je weg kunt vinden binnen MST. Daarna volgt een inwerkperiode op een verpleegafdeling waarna je als zelfstandig verpleegkundige aan de slag gaat. Natuurlijk begeleiden we je hierin. Tijdens het traineeship vinden contactdagen plaats met klinische lessen, interessante sprekers, presentaties en intervisies.

Met trainingen, learning-on-the-job, coaching en contactdagen leer je in twee intensieve jaren de fijne kneepjes van het verpleegkundig vak en ontwikkel jij je tot een excellente verpleegkundige!

Interesse?
Gedurende het jaar zullen er diverse instroommomenten zijn. Zodra een nieuw instroommoment nadert publiceren wij de vacature op deze website. Heb je interesse in het traineeship? We ontvangen jouw sollicitatie graag via de vacature. Is er op dit moment geen vacature beschikbaar? Dan vragen we je nog heel even geduld te hebben en onze website goed in de gaten te houden.

Waar bent u naar op zoek?