Open

Flexibel werken

Flexibel werken

Binnen Medisch Spectrum Twente bestaat MST@Work. De medewerkers van MST@Work beheren de pool van oproepmedewerkers en zorgen voor een doeltreffende en efficiënte inzet van deze medewerkers onder andere bij calamiteiten, ziekte of zwangerschapsverlof op diverse afdelingen. Daarnaast coördineert MST@Work de werving en selectie van personeel en adviseren ze bij mobiliteit- en loopbaanvragen.

Loopbaanontwikkeling
Door het loopbaancentrum van MST@Work wordt loopbaanbegeleiding en coaching aangeboden om jou, als medewerker optimale begeleiding te bieden bij de ontwikkeling van je loopbaan. Klik hier voor meer informatie over loopbaanontwikkeling.

Oproepmedewerker
Ga je als oproepmedewerker aan de slag via MST@Work dan krijg je de unieke mogelijkheid om je breed te oriënteren op de verschillende specialismen binnen een topklinisch ziekenhuis. We verwachten een minimale beschikbaarheid van twee dagen per week, waarbij je zelf aan kunt geven welke dagen van de week je inzetbaar bent. Hierdoor kun je je werk goed afstemmen op je privé-situatie.

Meld je aan!
Spreekt deze manier van werken je aan en heb je interesse om als oproepmedewerker te werken bij een van de grootste werkgevers van de regio? We zijn regelmatig op zoek naar oproepmedewerkers in de functie van verpleegkundige (HBO-V), medisch secretaresse en doktersassistent. Klik hier om onze actuele vacatures te bekijken.

Klik hier om onze actuele vacatures te bekijken of stuur een open sollicitatie.

Waar bent u naar op zoek?