Open

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

MST valt onder de CAO Ziekenhuizen en biedt, naast goede, marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden, een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. We vertellen je hieronder meer over enkele in het oog springende onderdelen daarvan.

Ook jouw gezondheid telt!
Gezondheid vormt de basis om je werk goed en met plezier te kunnen doen. Je kunt daar vaak zelf wat aan doen en om je hierbij te helpen vind je bij MST verschillende gezondheidsbevorderende initiatieven. Zo is het mogelijk om tegen gereduceerd tarief te sporten bij diverse fitnesscentra. Ook belonen we medewerkers die met de fiets naar hun werk komen.

Prettig vervoersplan
MST is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto. Daardoor kun je reizen op een manier die voor jou prettig is. En als het mogelijk is om (af en toe) de auto te laten staan, dan profiteer je van aantrekkelijke vervoersregelingen voor de fiets en het openbaar vervoer.

Goede (zorg)verzekeringen
Door de collectieve contracten die MST heeft afgesloten met zorgverzekeraars en schadeverzekeraars verzeker je je goed en voordelig tegen ziektekosten en verschillende onvoorziene kosten/gebeurtenissen.

Verlof
Persoonlijke wensen en situaties vragen om een passende verlofregeling. Wil je verlof opnemen omdat je gaat studeren naast je baan? Wil je gebruik maken van ouderschapsverlof, of wellicht een tijd met onbetaald verlof voor het maken van een lange reis? MST biedt verschillende verlofmogelijkheden die van pas kunnen komen tijdens diverse momenten in een loopbaan.

MST: een flexibele werkgever
MST probeert zo flexibel mogelijk te zijn voor medewerkers. Naast de arbeidsvoorwaarden op maat zijn er werkregelingen, zoals flex-contracten.

Waar bent u naar op zoek?