Open

Edimir op zijn best

Edimir op zijn best

Edimir op zijn best

“In 2017 ben ik verhuisd naar Enschede. Afkomstig uit de Randstad was ik op zoek naar een persoonlijke uitdaging; ik wilde mezelf ontwikkelen in een nieuwe omgeving. In Twente is het groen, rustig en de mensen zijn open en aardig naar elkaar toe. Het wonen, maar zeker ook het werken hier als AIOS cardiologie bevalt me erg goed. Het voelt als een tweede thuis.”

“Ik heb het altijd leuk gevonden om mensen te helpen. Daarom past de zorg goed bij mij. Het voelt voor mij niet als werken, want ik ben bezig met mensen beter maken. Veel mensen die naar het ziekenhuis komen zijn bang of onzeker, maar uiten dat op een andere manier. Dat vind ik erg interessant.”

“Zonder teamwork geen optimale zorg”

Edimir

“In mijn vak kan ik heel oplossingsgericht werken. Ik heb mijn eigen patiënten en eigen diagnostiek. Het probleem is zo goed in beeld te brengen, waardoor ik op zoek kan naar een oplossing. Daarbij is teamwork het allerbelangrijkste. Het succes van een team is afhankelijk van alle spelers, zowel binnen als buiten de afdeling. Uniek aan MST vind ik dat veel mensen er lang werken; het is echt een gemeenschap. En het gebouw is prachtig, met de bijzondere lichtinval.”

“Naast mijn drukke werkweek fitness en basketbal ik bijna elke dag in Enschede. Ik ben ervan overtuigd dat je altijd tijd vrij moet maken voor de dingen die je leuk vindt. En ook bij het basketballen maak ik onderdeel uit van een enthousiast team. Dat is zowel privé als op mijn werk belangrijk voor mij; gedreven, leuke mensen om me heen.”

Waar bent u naar op zoek?