Open

Jolijn op haar best

Jolijn op haar best

Jolijn op haar best

Mijn naam is Jolijn Hagel en ik werk nu vier jaar als medisch secretaresse op de polikliniek longgeneeskunde van MST. MST is een groot ziekenhuis en ik voel me er helemaal thuis. Binnen de polikliniek longgeneeskunde werk ik voornamelijk voor de longoncologie. Ik heb ook collega’s die met name werkzaam zijn voor bijvoorbeeld het slaapcentrum of de COPD patiënten.

In MST werken drie longoncologen. Samen met drie medisch secretaresses bieden we hen ondersteuning. De ene dag werk je achter de balie, de andere dag werk je in de backoffice of heb je telefoondienst. De functie is dus heel erg veelzijdig, dat maakt het leuk.

Daarnaast notuleer je besprekingen, dat is ontzettend interessant. Op de polikliniek zie je dezelfde patiënten vaak terug. Je bouwt echt een band met hen op. De functie kan daardoor soms heftig zijn, maar door alle zaken voor de patiënt zo goed mogelijk te regelen geeft het mij ook veel voldoening.

“Alles voor de patient zo goed mogelijk regelen geeft mij voldoening”

Jolijn
Medisch Secretaresse

Een dag als medisch secretaresse is nooit hetzelfde, er gebeuren vaak onverwachte dingen. Daarom moet je snel kunnen schakelen, stressbestendig zijn en goed prioriteiten kunnen stellen. De gestelde functie-eis “diploma doktersassistent of medisch secretaresse is dan ook een must om deze functie goed uit te kunnen voeren.

Zoals je leest is de functie erg uitdagend; er wordt hard gewerkt. Maar daarnaast is het ook erg gezellig en wordt er ook zeker gelachen. We werken met dertien medisch secretaresses, met wie we regelmatig een hapje gingen eten voordat corona roet in het eten gooide. Wil jij onze nieuwe collega worden en deel uitmaken van ons gezellige en hardwerkende team?

Lees dan de volledige vacaturetekst hier:

Medisch secretaresse / Doktersassistente met affiniteit voor Oncologie.
en solliciteer!

Waar bent u naar op zoek?