Open

Martijn op zijn best

Martijn op zijn best

Martijn op zijn best

Martijn werkt al een aantal jaar binnen MST en is momenteel werkzaam in de functie als Incidentmanager. Hij vertelt je met plezier meer over zijn werk binnen MST.

“Ons team zorgt ervoor dat informatie altijd en overal beschikbaar is voor de medische specialisten en verpleging om de best mogelijke zorg te kunnen verlenen aan onze patiënten. Ik ben trots op mijn werk bij MST: onderdeel zijn van een ‘stad’ waarin zorg wordt verleend aan medebewoners van Twente: alle zorgspecialismen onder 1 dak, een traumacentrum met heli haven, eigen nutsvoorzieningen, enzovoorts; dit alles 24×7 vanuit een geweldig modern gebouw. Dat is waar ik werk. Deze passie levert elke dag weer nieuw creativiteit op.

En natuurlijk doe ik het werk niet alleen. Binnen het procesteam werken we op dit moment met 8 collega’s binnen de IT afdeling aan het verder toekomstbestendig maken van ons gedigitaliseerde MST. Een werkdag starten we samen, met een kop koffie op de werkvloer of via Teams. We bespreken de werkzaamheden en aandachtspunten.”

“Je moet de impact en belang van de zorg goed begrijpen om de juiste dingen te kunnen doen’”

Martijn

“Incident- en Problemmanagers werken nauw samen met de change- en releasemanager. Het proces Change Management is erop gericht om onze dienstverlening verder te ontwikkelen en te verbeteren, ketenpartners te koppelen,  projecten te onboarden en het nieuw patiënten dossier verder vorm te geven. Wij vinden het belangrijk om het proces dusdanig bruikbaar te maken dat iedereen er gemak van heeft, dat we het beste kunnen leveren aan onze zorg collega’s. Elke dag weer. Het proces stapje bij stapje beter maken, samen met alle betrokkenen.
Hiervoor is veel ruimte binnen de afdeling. We maken gebruik lean-borden om de verbetercycli toe te passen en te meten op resultaat.

Zo worden we uitgedaagd om het beste uit jezelf én uit ons team te halen. Daarnaast is er veel ruimte om opleiding te volgen en nieuwe creativiteit op te halen.  De manier van werken in MST maakt mijzelf in ieder geval elke dag een stukje beter.

Wij bouwen op de zorg, zij bouwen op ons. Zo maken we samen Ons MST.”

Waar bent u naar op zoek?